Ultima actualizare la data: 19 aprilie 2022

Stimaţi colegi,

Aşa cum anunţam încă din iarnă, anul acesta aniversăm în Timişoara 100 de ani de la înfiinţarea primei Asociaţii Canine din România (Societatea Câinilor de Poliţie pentru România). 

Cu această ocazie intenţionăm să organizăm împreună cu Asociaţia Chinologică a Judeţului Timiş, o expoziţie filatelică „Natura”, ce urma să reînnoade firul celor 40 de ediţii anterioare. Dar cum niciodată nu este bine să iţi faci planuri, dat fiind intenţiiile de participare venite din întreaga ţară, am extins domeniul expoziţiei, alăturan Canis-ului o expoziţie generală TimFilEx.

Acum, când mai avem 3 săptămâni până la vernisaj, putem spune că avem 110 exponate înscrise din România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Germania, Franţa, Italia, SUA, pe un număr de 320 de feţe de panou. Va fi cu adevarat un regal filatelic, la care vor putea fi admirate exponate de certă valoare, recunoscută pe plan internaţional.

Vă invităm deci să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră.

Vineri, 06 mai 2022, la orele 17:00 la vernisajul care va avea loc Universitatea de Vest din Timişoara;

Sîmbătă 07 mai 2022, între orele 8:00- 12:00 la Târgul Colecţionarilor care va avea loc la Universitatea de Vest.

Secţiunea Canis, va fi montata la sala de expoziţii de la Muzeul Satului din Pădurea Verde. La aceeaşi locatie se va desfăşura o interesantă Expoziţie Canină, la care sunt anuntaţi peste 600 de participanţi (600 de câini + 1000 proprietari).

La cele două locaţii urmează să fie deschis şi un stand Romfilatelia, de unde se vor putea achiziţiona întregurile poştale realizate pentru Expoziţia Canis. Deasemenea vor fi disponibile cele 2 ştampile speciale care se vor aplica pe 6 şi 7 mai.

Închei urându-vă Sărbători Fericite.

În speranţa de a va avea alături la început de mai,

Marius Muntean

Preşedintele Asociaţiei Filatelice Timişoara