SALONUL FILATELIC SIBIU – CHIȘINĂU si EXPOZIȚIA INTERJUDEȚEANĂ BISTRIȚA- BOTOȘANI – CARAȘ SEVERIN – SIBIU – TIMIȘ

Ultima actualizare la data: 1 august 2022

În perioada 22-24 iulie 2022, Asociația Filateliștilor din județul Sibiu în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și Asociațiunea ASTRA au organizat expoziția filatelică „SALONUL FILATELIC SIBIU – CHIȘINĂU” și EXPOZIȚIA INTERJUDEȚEANĂ BISTRIȚA- BOTOȘANI – CARAȘ SEVERIN –  SIBIU – TIMIȘ”.

 Vernisajul expoziției a avut loc în ziua de vineri 22 iulie orele 12,30 la Biblioteca Județeană ASTRA Corp B.

La expoziție au participat expozanți și delegați din Sibiu, Chișinău, Bistrița, Botoșani, Caraș Severin și Timiș cu exponate de istorie poștală, filatelie tematică, maximafilie, cartofilie, open și un panou având ca tematici: istorie, literatură, artă, faună, aviație ș.a.

Cu ocazia acestei expoziții, filateliștii sibieni au realizat câte un catalog pentru cele două expoziții, plicuri și ștampile speciale, câte o plachetă și diplome care au fost acordate gratuit membrilor Comitetului de onoare, de organizare, tuturor expozanților și celor care au contribuit la buna organizare a acestei manifestări filatelice.

Întreaga manifestare a fost cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu în cadrul proiectelor aprobate pe Agenda culturală pentru anul 2022.

prof. Nicolae Salade

S-ar putea să-ți placă și...