Sincere condoleante!

Ultima actualizare la data: 8 decembrie 2021

Dragi prieteni,

Cu durere in suflet, va anunt ca ieri, 11 martie 2021, ne-a parasit LION Ioan Micu alias TATA PAC.

Om de mare caracter, pasionat in tot ce facea, prieten adevarat, profesor de matematica, filatelist si nu in ultimul rand, membru Lions in LC Bacau „Moldova”  si apoi LC Bacau „Sf. Gheorghe”. TATA PAC a fost director al Bibliotecii Regiunii Bacau, vicepresedinte al Comitetului Judetean de Cultura Bacau, director al Sectiei de Invatamant Bacau, dar si presedinte al clubului de handbal Stiinta Bacau. Totodata, a fost si presedinte al Asociatiei Filatelice „Grigore Pascu” din Bacau. Ca si recunoastere, in anul 1999, Federatia Filatelica si Posta Romana i-au dedicat un plic postal cu ilustratia si timbrul fiscal cu imaginea sa, fiind astfel primul filatelist roman in viata caruia i s-a atribuit aceasta onoare.

Fost membru al LC Bacau „Moldova” si ulterior membru fondator al LC Bacau „Sf. Gheorghe”, TATA PAC  a fost flacara vie ce tinea in jurul ei toti membrii si cel ce, nu de putine ori, ne dojenea parinteste dar imediat te destindea cu o gluma marca TATA PAC.

In 2016, cu ocazia aniversarii a 85 de ani, TATA PAC primea placheta si pinul aurit „MELVIN JONES FELLOW”.

Multumim TATA PAC pentru tot ce ai facut pentru noi iar sufletul tau bun sa aiba linistea cuvenita! Dumnezeu sa il ierte!

S-ar putea să-ți placă și...