D-ale FILATELIEI și CARTOFILIEI | StampWorld

Ultima actualizare la data: 31 august 2022

Despre noi

Mulțumim că ați vizitat StampWorld.com

StampWorld.com este un site dezvoltat global, realizat de oameni din toată lumea. Ideea originală a fost dezvoltată de un mic grup de colecționari de timbre. Rezultatele anilor de muncă sunt în sfârșit online, la dispoziția dvs.

Mai jos dorim să vă împărtășim mai multe despre planurile noastre legate de StampWorld.com

StampWorld.com este un loc de întâlnire pentru filateliști și colecționari de timbre. Scopul StampWorld.com este acela de a ușura activitatea de colecționare a timbrelor. Citind mai departe, veți afla mai multe despre aceasta:

Ideea StampWorld.com

Unde ne situăm în prezent cu dezvoltarea StampWorld.com?

Cum vom dezvolta StampWorld.com pe viitor?

Ideea StampWorld.com

Înainte de a crea StampWorld.com, ideea noastră inițială a fost să facem în zona colecționării de timbre ceea ce a realizat iTunes în zona industriei muzicale. Am vrut să creăm cea mai cuprinzătoare resursă pentru colecționarii de timbre și filateliști. Ne dorim ca StampWorld.com să fie un site care să aibă de toate:

StampWorld.com este un catalog online complet ce conține toate timbrele emise vreodată în toată lumea.

Dezvoltăm StampWorld.com ca un loc de întâlnire unde utilizatorii pot afla toate detaliile legate de colecționarea timbrelor. Un loc pentru a discuta, cumpăra și vinde timbre.

StampWorld.com ar trebui să fie locația online principală în care dvs. să vă bucurați de pasiunea pentru colecționarea timbrelor.

Un loc în care persoane de orice limbă sau naționalitate să se poată întâlni, să aibă contact, unite în jurul pasiunii pentru filatelie.

Facebook pentru colecționarii de timbre.

StampWorld.com este Facebook-ul colecționarilor de timbre. Este locul în care puteți interacționa cu alți filateliști. Legați prietenii noi peste tot în lume. Conectați-vă cu alți utilizatori care împărtășesc hobby-ul dumneavoastră. Ca și pe Facebook, vă puteți trimite mesaje unul altuia, puteți face postări și vă puteți crea o listă de prieteni. Este un loc unde vă puteți autentifica zilnic pentru a verifica mesajele și actualizările.

Unde ne situăm în prezent cu dezvoltarea StampWorld.com?

Ideile descrise mai sus sunt dezideratele noastre. Suntem conștienți de faptul că nu le-am atins încă. Cu toate acestea, lucrăm din greu să atingem aceste obiective. Mai jos veți găsi o listă cu ceea ce am realizat până în prezent. Toate acestea sunt în prezent implementate pe StampWorld.com, pentru dvs.

Cel mai cuprinzător catalog online de timbre.

Astăzi, StampWorld.com oferă cel mai extins și cuprinzător catalog online de timbre din lume. Puteți găsi mai mult de 650.000 de timbre diferite. Zilnic, sunt adăugate timbre noi. Faptul că avem un catalog online vă asigură beneficii unice:

Puteți crea un catalog personalizat de timbre cu toată colecția dumneavoastră

Puteți crea o listă cu toate timbrele pe care doriți să le achiziționați.Folosiți funcțiile avansate de căutare pentru a identifica timbrele din colecția dumneavoastră personală. În acest fel puteți obține rapid o estimare a valorii lor.

Tradus în aproape 50 de limbi.

Cumpărați și vindeți timbre.

StampWorld.com este un loc în care utilizatorii pot să ia contact unii cu alții pentru a cumpăra și vinde timbre. Puteți găsi rapid timbrele care vă trebuie pentru colecția dvs. În același timp, le puteți cumpăra. StampWorld.com este locul în care sperăm să găsiți toate timbrele vechi și rare (sau poate pe cele mai noi) de care aveți nevoie pentru a vă completa colecția.

175.000 de timbre diferite la vânzare

În prezent, utilizatorii StampWorld.com au peste 175.000 de timbre le vânzare și numărul este în continuă creștere. Acestea sunt din mai mult de 200 de țări. În fiecare zi tot mai multe timbre sunt scoase la vânzare de către utilizatorii noștrii. Obiectivul nostru este să acoperim întreaga lume în cel mult un an de zile.

Cumpărați și vindeți timbre fără a fi obligatoriu să vorbiți aceeași limbă.

StampWorld.com a dezvoltat ca o platformă de tranzacționare care nu ține cont de limbă. Puteți vinde și cumpăra timbre de la alți utilizatori fără a fi obligatoriu să vorbiți limba persoanei cu care derulați tranzacția. StampWorld.com este tradus în aproape 50 de limbi. Procedura de vânzare – cumpărare a fost astfel realizată încât să ne asigurăm că veți avea parte de texte scrise doar în limba dvs. (sau în cea selectată de dvs.)

Găsiți link-uri relevante.

StampWorld.com este locul în care puteți găsi link-uri relevante către alte website-uri. Aici veți găsi link-uri către servicii poștale locale, vânzători, cluburi filatelice, evenimente și multe altele.

Unde ne vom situa pe viitor?

Mai sus am explicat conceptul nostru de bază și ce am realizat până acum. Suntem conștienți de faptul că mai sunt multe de făcut, cum ar fi crearea unui forum unic pentru licitațiile de timbre. Mai jos veți găsi mai multe informații despre planurile noastre pentru viitor.

500.000 de utilizatori într-un singur an.

Pare un număr mare de colecționari. Credem că este unul realist, bazându-ne pe feedback-ul pozitiv primit până în prezent. Constatăm că numărul de utilizatori pasionați de filatelie care utilizează site-ul nostru crește zi de zi, un trend pe care binînțeles că încercăm să ne menținem.

Forum pentru colecționarii de timbre și filateliști.

Dorim să creăm un forum deosebit, unde să puteți să adresați toate întrebările pe care le aveți, iar ceilalți utilizatori să vă răspundă. Acesta este locul în care puteți să abordați discuții despre orice are legătură cu filatelia. Exemple de subiecte de pe forum ar putea fi:

Să solicitați sfaturi legate de evaluare. Ce valoare au timbrele mele?

Să solicitați vânzătorilor timbre anume.

Să adresați întrebări specifice unei anumite tematici.

Să adresați orice fel de întrebare la care credeți că vă pot fi de folos cu răspunsuri cei 500.000 de utilizatori.

Punem oamenii în legătură.

StampWorld.com dorește să faciliteze contactele între filateliști și/sau colecționari de timbre.

Credem că acest hobby devine mai distractiv atunci când ai cu cine să discuți despre el. Câteva dintre instrumentele de bază în acest sens sunt forumul și sistemul intern de mesagerie, prin care puteți trimite mesaje celorlalți utilizatori StampWorld.com. Pe viitor, vom dezvolta noi facilități în cadrul StampWorld.com, cum ar fi: căutarea unor utilizatori din zona dvs. de reședință, căutarea unor utilizatori cu zone de interes similare cu dvs. și așa mai departe.

StampWorld

StampWorld.com – the most complete stamp catalogue on the internet | StampWorld

S-ar putea să-ți placă și...